Cum s-au îmbrăcat cei mai stilați bărbați la Pitti Uomo?

Deja devenit unul dintre cele mai cunoscute targuri dedicat modei masculine, Pitti Uomo ajuns la a 93 editie ne-a intampinat cu branduri importante si cu nelipsitele tinute rafinate si supra stilizate ale ‘cocosilor de Pitti’.
Pentru cine nu stie înca, aceasta este cea mai importanta platforma din lume pentru colectia de îmbracaminte si accesorii pentru barbati si pentru lansarea de noi proiecte în domeniul modei barbatilor. Creat în 1972, Pitti Uomo este organizat în Florenta de doua ori pe an.

Invitata la acest targ de unul din clientii mei m-am gandit, de ce nu, sa studiez si eu ca toata lumea de acolo tinutele impecabile ale domnilor care defileaza tantosi prin curtea targului doar pentru a fi admirati si pozati de toata lumea.
Lookuri care mai de care mai sofisticate, colorate, unele de o eleganta si un rafinament masculin deosebit, muncite si studiate de cei care le poarta pentru a impanzi apoi toate blogurile si retelele de socializare care vorbesc despre tentindele in moda si street style.

Eu zic ca vorba multa saracia omului si mai bine sa las imaginile sa vorbeasca de la sine si sper sa va regasiti ca si stil sau de ce nu, sa va inspire in anul in care abia am intrat.

Recomand acest târg tuturor celor care vor sa fie conectati pentru business-lor cu cei mai actuali furnizor de moda si accesorii masculina, dar si pentru cei care vor sa vada un show de moda live. Tot ce va trebuie este sa va luati un bilet de avion spre Italia, sa va cumparati bilet de intrare la targ de 35 de euro si sa va înarmati cu un aparat foto profesional ca sa fie treaba, treaba.
Galerie foto din arhiva personala.

Deschide conversatie
Buna,
Te pot ajuta?
Powered by