Despre mine

Despre mine

Ma numesc Laura Maria Miu si am o vasta experienta în moda, amenajari de vitrine si magazine dar si ca buyer profesionist la Targurile internationale din diferite domenii.

Cariera mea a inceput acum 22 ani intr-o companie multinationala si a debutat mai apoi in zona fashion, la un brand de pantofi italienesc, unde am invatat ce inseamna un Business in retail. Anii petrecuti in activitatea de retail si calatoriile de perfectionare in Italia, si Marea Britanie m-au facut sa-mi urmez pasiunea de designer, astfel s-a nascut propriul business de amenajari vitrine si magazine in 2012, un domeniu destul de nisat in Romania si acum dupa atati ani. Cu toate acestea, am decis sa fac acest lucru chiar daca mai dureaza pana intelegem ce importanta este o vitrina cu poveste pentru succesul oricarui business in retail.
Am deschis magazine de retail precum: Bata, Prenatal, Stop&Go, Babylino.
Am lucrat pentru branduri de lux precum Casadei, LeSilla, Moschino, Burberry.
Am colaborat pe partea de amenajari vitrine cu Ada Shoes, Swiss Corner, Bagossa, Carrefour Orhideea, Mayoral, Capodopera, Chicco.
Am absolvit cursurile de Stilism in Moda cu Ovidiu Buta si Irina Markovits unde am finalizat cu succes proiecte in moda, shootinguri si editoriale. Am lucrat cu Ovidu Buta la proiectele sale: styling-ul unui department de PR, al unei institutii bancare, styling-ul unui show de prezentare a colectiilor de primavara – vara, editoriale de moda, iar lucrurile au mers de la sine in directia potrivita. De aici au pornit si colaborarile mele ca si personal shopper, construire de garderobe, tinute, etc. Am organizat workshop-uri despre stil pentru mai multe branduri.
Si pentru ca atunci cand faci cu pasiune ceea ce faci si te nasti cu dragostea pentru frumos iar domeniul ales este strans legat de arta si design, am decis sa ma intorc la prima mea pasiune – cea a designul-ului de interior, care se trage din pasiunea pentru texturi si culori pe care le consider terapeutice, daca sunt aplicate si combinate corespunzator.
Sunt pasionata de Feng Shui care ne invata sa armonizam relatia dintre propria fiinta si spatiul in care traim.
Am urmat cursurile de Decorator de interioare si apoi am continuat cu terminarea cursului de Specialist decorator pentru spatiile comerciale de unde mi-am luat si diplomele de specializare in acest domeniu.
Fac ceea ce fac din pasiune si imi iubesc meseria si fiecare proiect ma imbogateste spiritual si imi aduce intotdeauna noi prieteni frumosi, iubitori de arta si eleganta.
Imi place sa aduc fericire in sufletul oamenilor atat prin hainele pe care le aleg pentru ei cat si prin crearea confortului in propriului lor camin.
Deschide conversatie
Buna,
Te pot ajuta?
Powered by