O recomandare calda de la Cristina Mateescu

O cunosc pe Laura de mai bine de 8 ani. Am lucrat alaturi de ea in cadrul proiectelor Bata si Prenatal. Intr-un timp incredibil de scurt am devenit o adevarata echipa. Apreciez foarte mult la Laura onestitatea

si nivelul ridicat de etica cu care lucreaza. Am putut mereu sa am incredere in ea, stiind ca este extrem de deschisa si transparenta. Meticuloasa, mereu atenta la detalii asa se poate descrie stilista Laura Miu.

Cel mai important proiect al nostru, la care am lucrat impreuna cot la cot, zi si noapte, a fost dechiderea magazinului Prenatal: cel mai mare lant de magazine specializate in vanzarea de produse pentru mame ?i copii (imbracaminte, jucarii si tot asa).

Spirit de lider, innascut dar si dobandit in urma situatiilor aparute la job, Laura a reusit sa tina inchegata o echipa, care spre finalul acestui proiect devenise obosita si parca nu mai rezista.

Datorita simtului umorului foarte bine dezvoltat al Laurei, precum si dorinta sa obtina rezultate in echipa, magazinul Prenatal a fost lansat la timp, cu o echipa increzatoare in acest brand. Magazinul avea amprenta Laurei atat din punc de vedere al amenajarii, organizare, cat si din punct de vedere al oamenilor care lucrau acolo, acestia fiind recrutati chiar de Laura.

O recomand pe Laura cu caldura, atat pentru profesionalismul si integritatea profesionala, cat si pentru calitatile de om. Are o personalitate echilibrata, daruita, sensibila, adanc responsabila, cu un remarcabil echilibru intre emotiile nuantate si ratiunea critica, cu umor rafinat.

Bineinteles, doua firi atat de deschise si vesele ca ale noastre nu aveau cum sa ramana separate pe plan personal. Am devenit prietene, relatia noastra pastrandu-se vie si dupa ce drumurile noastre profesionale au luat-o in alta directie.

Cristina Mateescu, Marketing Specialist

Deschide conversatie
Buna,
Te pot ajuta?
Powered by