Servicii

DESIGN REZIDENTIAL

Bucatarii modulare, Mobilier living, Mobilier modular dressing.
Vin in intampinarea dvs. cu solutii si propuneri 3 D realizate la standarde inalte, cu materiale si produse de cea mai inalta calitate. Amenajari ansambluri rezidentiale – cele mai inovative idei!

Read More

DESIGN DE INTERIOR

Spatiul exterior in care traim e un fel de continuare a noastra, o oglinda a personalitatii noastre.
Spatiile ne reflecta si devin o extensie ce te face sa te simti mai bine sau mai nepotrivit locului.
O casa frumoasa este cea in care petreci timp de placere si in care te regasesti.

Read More

AMENAJARI VITRINE

Vitrina magazinului este una din cele mai puternice si mai putin costisitoare forme de publicitate. Compania mea are o bogata experienta in transformarea unei banale vitrine intr-una care sa spuna o poveste. Si in acelasi timp, sa atingem obiectivele dorite: atragerea si transformarea trecatorilor in cumparatori, transformarea vizitatorilor in cumparatori, clientii sa se bucure de o experienta pozitiva stimuland astfel vizitele viitoare ale acestora. Oferim consultanta de management.

Read More

STILIST

Consultant de Stil: de la definirea stilului propriu si crearea garderobei in functie de personalitatea fiecaruia, cu recomandari particularizate legate de conformatia si proportiile siluetei, paleta cromatica cea mai potrivita, piese vestimentare si accesorii care ar trebui sa se regaseasca in garderoba clientului.
Personal Shopper: consiliere despre ce ar trebui sa imbraci la diferitele evenimente la care trebuie sa participi, in functie de ce ai in garderoba.

Read More