Scoala de fete fotogenice

Am avut placerea sa fiu invitata de Amalia Savinescu la Scoala de fete fotogenice ca si consultant de imagine.

Scoala de fete fotogenice reprezinta un program de dezvoltare personala pentru definirea imaginii de sine si consta in ateliere de atitudine, stil si imagine feminina. Scoala de fete fotogenice este locul potrivit in care sa descoperi ca atitudinea, spontaneitatea si naturaletea se slefuiesc.

Tema: “Definesteti stilul”

Atelierul s-a desfasurat intr-un cadru interactiv, unde am incercat sa ne descoperim feminitatea si frumusetea autentica.

In prima jumatate a zilei a fost un fashion – ghid de stil, am discutat despre bazele fundamentale: ce culori sa purtam in functie de tipul de ten, ce tip de silueta avem, ce tinute trebuie sa abordam in functie de silueta (para, mar, clepsidra), ce trebuie sa evitam, ce trebuie sa punem in valoare, ce haine alegem in functie de anumite dress code-uri.

Toate concurentele au fost rugate sa aduca din garderoba personala cate 5 obiecte vestimentare care sa le defineasca stilul personal.

In cea de-a doua parte a zilei am incercat prin intermediul jocului, sa indepartam piedicile legate de imagine discutand pe baza fiecarui obiect personal adus de participante: unde ii place sa-l poarte, ce a indemnat-o sa-l achizitioneze la momentul respectiv, cu ce-l asorteaza, daca isi face cumparaturile la impuls sau cumpara de “dragul” pretului, si multe alte discutii interactive.

Am reusit sa aduc cate o tinuta noua pentru fiecare participanta, cu sustinerea magazinului C&A din AFI Cotroceni, pentru a pune in valoare partea teoretica a acestui curs unde am incercat sa aduc un suflu nou in ceea ce priveste imaginea personala conturata deja de participante.

Apoi a urma sfatul specialistului legat de tinutele respective, ce as pastra din aceste obiecte si ce as dona pentru a face loc altor tinute noi in garderoba.

Weekend feminin. Lectii de dezvoltare personala pentru definirea imaginii de sine. Ateliere de stil si imagine pentru femei care vor sa fie bine vazute.

Atelier 1: Sa ne intelegem. Cate ferestre are feminitatea?
Atelier 2: Istoria si varstele frumusetii. Cum ne privim in oglinda?
Atelier 3: Asuma-ti rolul, nu juca teatru!
Atelier 4: Defineste-ti stilul. Kit de calatorie

Atelier 5: Fii vedeta vietii tale! Fotografia de coperta
Atelier 6: Exercitii de atitudine si posing

Traineri: Amalia Savinescu si Carmen Lopazan
Consultant: Laura Maria Miu

“Complexe, sensibile, in tranzitie, aglomerate, fericite, preocupate, singure, casatorite, divortate, mame sau fiice, realizate sau in curs de… , toate femeile merita sa fie puse in valoare. Fiecare are ceva de spus, de aratat, de oferit, chiar daca, poate, nu stie cum, sau nu gaseste locul potrivit si auditoriul pe masura. Dar, indiferent de felul in care isi traiesc viata in prezent, de provocarile sau de zbuciumarile care le cuprind, toate femeile vor sa fie intelese si bine vazute”, arata Amalia Savinescu, photographic coach si initiatoarea proiectului.

Multumesc magazinului C&A pentru produsele puse la dispozitie pentru acest curs.

Deschide conversatie
Buna,
Te pot ajuta?
Powered by